Автор | Съобщение |
---|
Джейк Джонсън Ангел
Брой мнения : 82 Join date : 26.11.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Плаж Съб Ное 27, 2010 5:29 pm | |
| Виж какво няма да те убивам не само защото съм ангел а защото прросто видях твоята аура и в нея има много преживявания и тръпки. Както така и щастие любов и късмет.Някой ден ще намериш мъжът а теб и ще осънаеш че това е смисалът от живота любовта. | |
|
| |
Кармила Демон
Брой мнения : 17 Join date : 26.11.2010 Age : 35
| Заглавие: Re: Плаж Съб Ное 27, 2010 5:31 pm | |
| Изуми се и се засмя леко: -И ще си имаме дечица,дето ще бягат,аз ще готвя и ще бъда добра домакиня.... Засмя се и поклати глава: -От както Зевз ме предаде,а Хера ме прокълна това,което каза си губи своето значние! | |
|
| |
Джейк Джонсън Ангел
| Заглавие: Re: Плаж Съб Ное 27, 2010 5:34 pm | |
| Оффф боже помилвай тази безсмъртна.Виж какво аз казвам истината но ти ако искаш вярвай ти си просто една кураво сърдечна и самодоволна куч*а. Ще те помоля когато някой ангел да ти каже нещо да го приемеш. Защотто ние ангелите сме по силни от вас забутаните в земята Демони. | |
|
| |
Кармила Демон
| Заглавие: Re: Плаж Съб Ное 27, 2010 5:38 pm | |
| Вдигна леко рамене и каза: -Първо не съм забутана в земята и никога не съм била там. Вярно е виждала съм Хадес но на съда. Усмихна се и каза: -Аз се покланям на други богове,вашия не ме засяга... Премигна и каза: -И не ми пука какво казваш! | |
|
| |
Джейк Джонсън Ангел
| Заглавие: Re: Плаж Съб Ное 27, 2010 5:41 pm | |
| Значи Момиче не ти помня името и второ не ми пука в кой бог вярваш. Не ми пука дори и да си жена на хадес или на някой друг бог. Ти си просто един Шиб*н и дълбоко забит в земята демон. И това си е самата истина. | |
|
| |
Кармила Демон
| Заглавие: Re: Плаж Съб Ное 27, 2010 5:50 pm | |
| Това не я засягаше много за това просто реши да замълчи и да остави той да си дрънка глупостите. Мълчанието се пропи,като студ в костите на скитник. Тя мълчеше и той също. Нямаше какво да му каже нямаше и какво да не му каже. Гледаше фара и си мислеше за младостта когато танцуваха в чест на Посейдон. Беше най красивото време. | |
|
| |
Джейк Джонсън Ангел
| Заглавие: Re: Плаж Съб Ное 27, 2010 6:06 pm | |
| Ох извинявай но трябва да вървя трябва да се прибера при сестраси. Е чао приятно ми беше и поне се опитай да послушаш това което ти каах. След това разперих крила и излетях.Стигнах до къщата ии влезнах. След това се качих горе и си легнах. | |
|
| |
Кармила Демон
| Заглавие: Re: Плаж Съб Ное 27, 2010 6:13 pm | |
| Малко след това и я си тръгна,като се ядоса на това,че роклята и бе скъсана. Изтупа се леко от пясъка и седна на в колата,запали бясно колата и тръгна,като опръска минаващите с пясък. Засмя се като запали цигара за минути се беше в къщи,слугите започнаха да щъкат на горе на долу и да се суетят,защото не очакваха да се прибере толкова рано. -Тишина! Каза тя и се качи горе. | |
|
| |
John Catista Върколак
Брой мнения : 19 Join date : 11.12.2010
| Заглавие: Re: Плаж Съб Дек 11, 2010 9:14 pm | |
| Дойдох на плажа но видях че няма никой сигурно защото беше около 00:00ч. | |
|
| |
Анджела Хартс Вампир
Брой мнения : 66 Join date : 27.11.2010
| Заглавие: Re: Плаж Съб Дек 11, 2010 9:41 pm | |
| - Вода, пясък, нощ = на лоши спомени. Тц, тц. - изцъках. Даа, пясък и море чудесната комбинация. Дойдох на плажа само по тениска и едни мноого къси панталонки. Седнах на пясъка, а в далечината видях сянка. - Хееееей!!! - провикнах се, за да ме чуе. | |
|
| |
John Catista Върколак
| Заглавие: Re: Плаж Съб Дек 11, 2010 9:44 pm | |
| Изтичах при нея и я попитах -Какво те води насам и зачаках отговорът и.
Последната промяна е направена от John Catista на Съб Дек 11, 2010 9:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Анджела Хартс Вампир
| Заглавие: Re: Плаж Съб Дек 11, 2010 9:48 pm | |
| - Хмм, наречи го странно, но дойдох тук заради спомени. Ами ти? Не може просто ей така да си седиш там... като сянка! - усмихнах се и станах. - Тц,тц... | |
|
| |
John Catista Върколак
| Заглавие: Re: Плаж Съб Дек 11, 2010 9:50 pm | |
| -Дойдох защото близо до този плаж беше старата ми къща и родителите ми бяха убити надявах се да открия кой ги е убил и да го накарам да съжелява ако го намеря няма да го убия а ще го накарам да страда повече от колкото страдах аз.Ами твойте спомени какви са? | |
|
| |
Каролайн Форбс Ангел
Брой мнения : 246 Join date : 19.11.2010
| Заглавие: Re: Плаж Съб Дек 11, 2010 9:51 pm | |
| Джон ако си чел правила значи трябва да знаеш че 3 реда са 3 пълни реда в смисал четири в мястото където пишеш поста моля съобразявай се.При още 2 нарушения ще има бан.Отнасясе за твоя пръв пост. | |
|
| |
Каролайн Форбс Ангел
| Заглавие: Re: Плаж Съб Дек 11, 2010 9:59 pm | |
| След като аз и тереза бяхме в мола реших да дойда на плажа.Усещах мириз на върколак ако човек ме познаваше щеше да знае че рая върколаци.Сляох от въздуха прибрах своите крила и отидох при момчето.До него имаше и момиче.Аммм здравейте аз съм Фелисити ивинете ме че се натрапих но просто съм ратроена.[i] | |
|
| |
Анджела Хартс Вампир
| Заглавие: Re: Плаж Съб Дек 11, 2010 10:01 pm | |
| Спомени? Спомням си как веднъж родителите ми ме доведоха тук. Беше същата нощ и седяхме на същото място. Тогава дойде един мъж и ги хвана. Майка ми каза да бягам, аз я послушах и ето ме сега. Сама съм в света. И все пак ми харесва научих се да не съм глезлата на мама и тати. - Усмихнах се мило. | |
|
| |
John Catista Върколак
| Заглавие: Re: Плаж Съб Дек 11, 2010 10:04 pm | |
| Няма проблем -какво правиж какво те води към плажа нощем защо тримата не се разходим наоколо плажът е красив между другото ангелите могат ли да виждат в миналото и ако можете моля помогни ми искам да разбера кой е убил семейството ми аз ще го накарам да страда ще изпита болка която дори не й сънувал обещавам че ще страда моля те помогни ми ако виждаш в миналото | |
|
| |
Анджела Хартс Вампир
| Заглавие: Re: Плаж Съб Дек 11, 2010 10:05 pm | |
| - Здравей, аз съм Анджелина Христофору. Ела седни при нас... защо си разстроена? - Погледнах я. Да, досетих се, че беше растроена. Четеше се в нотката на гласа й и в погледа й. Стана ми жал. Не харесвам, когато други са тъжни, нищо че съм вампир и принадлежа към "тъмната" страна. | |
|
| |
Каролайн Форбс Ангел
| Заглавие: Re: Плаж Съб Дек 11, 2010 10:08 pm | |
| Ами нека просто кажем че убийството на родителитеми ме води тук.След това ивърнах поглед към онова момче.Ам можеби незнаеш но аз мразя върколаци.Да виждам бъдещето всеки ангел го може както миналото виждам и бъдещето.Да ще ти помогна да го намериш но ми трябва спокойно място.Казах и се усмихнах мило. | |
|
| |
Анджела Хартс Вампир
| Заглавие: Re: Плаж Съб Дек 11, 2010 10:14 pm | |
| По-спокойно от това? - огледах се. Няма жива душа! Добре освен нас тримата. - Тук няма нищо живо! Освен нас. - казах мислите си на глас. - Вие ангелите ненавиждате тъмните същества нали? Върколаци, вампири, демони и други. - Наведох глава. Явно това, че съм вампир с нищо няма да ми помогне занапред. | |
|
| |
John Catista Върколак
| Заглавие: Re: Плаж Съб Дек 11, 2010 10:17 pm | |
| Да права си явно няма толкова лесно да спечелим приятелството и,но според мене трябва всички да се разбираме какво като си ангел не ми пука а тя е въмпир но какво ако бях ангел нямаше дай направя нищо както и на тебе нищо не ти правя трябва всички да се разбираме. | |
|
| |
Каролайн Форбс Ангел
| Заглавие: Re: Плаж Съб Дек 11, 2010 10:20 pm | |
| Не мразя всичко зло.Мразя само върколаците защото те убиха моите родители.И аз ще ибия всеки жив върколак като започна с теб.И ще бедеш мъртъв преди да узнаеш кой е убил твоите родители.Казах и му се исмях в лицето.Не бива да молиш ангел да ти помага още при първата ви среща.ога да те убия само с един пръст | |
|
| |
John Catista Върколак
| Заглавие: Re: Плаж Съб Дек 11, 2010 10:26 pm | |
| Но защо не аз съм убил родителите ти a пък и аз не съм върколак по рождение това е като зараза след като вълците които ме бяха отгледали бяха убити аз станах върколак не аз съм виновен но какво да се прави съдба и мойте родители бяха убити но искам само да накрам извършителя да страда ане всички от расата му усъзнайсе убийме като искаш оставям ти се хайде давай нищо няма да правя обещавам давай ти си. | |
|
| |
Анджела Хартс Вампир
| Заглавие: Re: Плаж Съб Дек 11, 2010 10:27 pm | |
| - Хей хей хей! Я по спокойно! Не искам да виждам още убийства! Още по-малко ангел да убие! - викнах и се изправих. Не харесвам някой да убива друг! - Ако трябва дори ще застана пред някой от вас, за да не се збиете! Най- малкото е това!- не се бях усетила как започнах да викам! Поех си въздух и се успокоих. | |
|
| |
Каролайн Форбс Ангел
| Заглавие: Re: Плаж Съб Дек 11, 2010 10:31 pm | |
| Хей момче я се успокой правиш се на мъж но нес и ти си просто един мухлю който иска да се докаже пред някого.След това посочих към небето и една светкавица се спусна.ТОй падмнма на земята и се гърчеше.Това е само една част от моята сила.Такче млъквай все още не искам да те убивам и отново млъквай. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Плаж | |
| |
|
| |
| Плаж | |
|