Автор | Съобщение |
---|
Майк Марън Демон
Брой мнения : 17 Join date : 03.01.2011
| Заглавие: Re: Плаж Пон Яну 03, 2011 10:18 pm | |
| Огледах се наоколо. Всичко беше еднакво. Освен едно. В далечината имаше момиче. Усещах го. Реших да се запозная с тази малка кукла. Изчаках докато се приближи до мен. - Здравей. - казах и се усмихнах лукаво. Беше красива не можеше да се отрече. Беше и вампир, търсещ плячка. "Ще бъде още по-разгорещена" помислих си. Хванах я за ръцете, за да няма къде да бяга. - Аз съм Майк Марън, а ти си? | |
|
| |
Анджела Хартс Вампир
Брой мнения : 66 Join date : 27.11.2010
| Заглавие: Re: Плаж Пон Яну 03, 2011 10:22 pm | |
| - Ти имаш голямо самочувствие. - погледнах го накриво. Нахалник! - Анджела Хартс. Анджи. Огледах го. Беше секси и демон. Със сигурност ще си поиграе с мен. А защо не и аз да си поиграя с него? - Виж, знам какво искаш. Няма да стане толкова лесно. Няма да ти се дам, ще трябва да се постараеш. - знаех, че демоните са коварни, а също и вампирите. Погледнах го предизвикателно. | |
|
| |
Майк Марън Демон
| Заглавие: Re: Плаж Пон Яну 03, 2011 10:32 pm | |
| - Тогава ще мина по същество. Сама си го поиска. - веднага използвах дарбата си. Беше доста добре развита. Влязох в ума й. "Сладурче бъди готова за незабравимо преживяване" . Както си седеше спокоина срещу мен, я накарах да ме целуне. Беше леко, но аз продължих по-страстно. Вкарах език в неината уста, тогава освободих съзнанието й. | |
|
| |
Анджела Хартс Вампир
| Заглавие: Re: Плаж Пон Яну 03, 2011 10:36 pm | |
| Не се съпротивлявах, продължих. Езиците ни започнаха да играят, а аз се разгорещявах. Отблъснах го, като го бутнах на земята. Видях усмивката му. Явно му е харесало, но ще се направя на недостъпна още малко. - Ако това е всичко, което можеш по-добре си ходи. - харесваше ми да се правя на кучка. Нищо, ще разбера какво може този демон все пак. | |
|
| |
Майк Марън Демон
| Заглавие: Re: Плаж Пон Яну 03, 2011 10:42 pm | |
| - Значи на недостъпна се правиш,а? - станах от пясъка и се изтупах. - Миличка, никога няма да срещнеш такъв като мен. - Приближих се до нея и взех малко пясък. Изсипах го в пазвата й. - Сега ще трябва да го измъкнеш от това местенце. - засмях се. - Ще се насладя на гледката. - Погалих я по лицето. | |
|
| |
Анджела Хартс Вампир
| Заглавие: Re: Плаж Пон Яну 03, 2011 10:48 pm | |
| Погледнах го сърдито. - Наистина имаш голямо самочуствие, а си и вярваш. - засмях се. Свалих блузата си и изгледах Майк. - Хмм, не знам за теб, но на мен ми се играе на хвани мишката. Аз ще съм мишката ти котарака. Ако ме хванеш ме получаваш, ако не- ти си прави изводите какво аз ще те правя. Но ще си дам малко преднина. - щракнах с пръсти и спрях времето. Съблякох се, но останах само по бельо. Същото направих и с него. Затичах се във водата. Тичах фо мястото, където водата ще стига форе-долу до гърдите ми. Отново щракнах с пръсти. - Имаш шанса да ме хванеш, само поискай. | |
|
| |
Майк Марън Демон
| Заглавие: Re: Плаж Пон Яну 03, 2011 11:01 pm | |
| - Малка кучка. - засмях се. "Щом иска да си играем, ще играем. Ясно е кой ще загуби" . - Сладурано приготви се! - викнах. Затичах се към водата. - Да знаеш, че и аз мамя! - Виканх й, но не й дадох време даже да го осъзнае. Влязох с тичане във водата, в същото време и в съзнанието й. Накарах я да стой на едно място, а когато стигнах до нея я завлякох на дълбокото. Излязох от съзнанието й. Дръпнах я под водата и докато тя потъваше я целунах. | |
|
| |
Анджела Хартс Вампир
| Заглавие: Re: Плаж Вто Яну 04, 2011 8:41 pm | |
| Изведнъж се озовах под водата. А след това той ме целуна. Под водата! Спрях целувката и изплувах. Беше наистина дълбоко. - Ти си луд! Засмях се, когато и той изплува. Загледах се в него. Нямаше да му се дам, поне не засега. - Хайде да идем на друго място? Искаш ли или те е срам? | |
|
| |
Майк Марън Демон
| Заглавие: Re: Плаж Вто Яну 04, 2011 8:48 pm | |
| - Хайде да идем да друго място? Искаш ли или те е срам? Ме попита тя. Изненадах се на наглостта й. Предизвикваше ме. Исках да стане бързо и да си ида, но това момиче явно си мислеше, че ще стане нещо повече. Ще й подрежа крилцата. - Виж, сладурче, аз си играя с теб само за едното чукане не за друго. Не си мисли, че ще стане нещо между нас. Аз съм с момичета еднодневки. Само за една нощ. Ти не си по-различна... | |
|
| |
Анджела Хартс Вампир
| Заглавие: Re: Плаж Вто Яну 04, 2011 9:01 pm | |
| - Ех, добре разкри ме. - казах аз. - Играех си с теб, само и единствено да ти изпия кръвта. Демон си, но ще утолиш жаждата ми. Тази луна ме кара да пощурявам. - изгледах го. Момичета еднодневки?!? Този или е някой педо- или просто търси лесни момичета. Засмях се. - Страхливец! Страх те е от връзките. - вдигнах вежди. - Да знаеш в древноста са казвали: "Дори и леденото сърце може да бъде разстопено" . Стана ми студено. Нищо, че можех да стоя още във водата реших да изляза от нея. Хванах Майк за ръката и заплувах към брега. Усетих грапавия и студен пясък под краката си, разбрах че съм стигнала брега. Изстисках косата си от водата. След това легнах на пясъка. - Тъй като има доста неща, които да върша... основното да си намеря храна, ето ме. Ти ме хвана и спечели играта, прави с мен каквото си поискаш. | |
|
| |
Майк Марън Демон
| Заглавие: Re: Плаж Нед Яну 09, 2011 10:18 pm | |
| Тя ми се даваше в ръцете. - Щом искаш, така да бъде. - легнах върху нея и започнах да я целувам. В началото се съпротивляваше, а също и аз. Нещо в мен ме караше да спра. Кой знае защо. - Сладурано, не мога да го направя. Така да ми се дадеш в ръцете... просто никога, забрави. - знам едно голямо ко*пеле съм. Беше ми в кърпа вързана. Готова. Всичко, а аз? Отказах се. Е, сега просто ми оставаше да се облека. Направих го и седнах до нея. - Е, миличка няма ли да се облечеш? | |
|
| |
Каролайн Форбс Ангел
Брой мнения : 246 Join date : 19.11.2010
| Заглавие: Re: Плаж Нед Яну 16, 2011 4:44 pm | |
| Днес когато се прибрах излязпх от къщата разбрах че Джереми е мъртъв.О боже кога се случи това нещо.Нито е излизал от нас нито нищо.Аз го заварих проснат на леглото умрял.Стиганх до плажа като пачех докато летях.Сърцето ми беше празно.Счупено на мильони парченца.Без него нямаше смисъл да живея.Когато се приземих видях Анди която лежеше гола на пясака и до нея някакво момче. -Какво по дяволите.Успях да кажа. | |
|
| |
Анджела Хартс Вампир
| Заглавие: Re: Плаж Нед Яну 16, 2011 4:51 pm | |
| Изправих се. - Ти се отказа? - погледнах го изпитателно. Вдигнах поглед нагоре. Видях Каролайн да лети във въздуха. - Какво по дяволите? - дочух от там горе. Засмях се и се облякох, не знам защо, но ми беше горещо и облякох само полата и ботушите, останах само по сутиен. Видях да някакви блещукащи неща да падат отгоре. След миг усъзнах, че са сълзи. Изправих се и се изтупах. - Каролайн? Какво е станало? Защо плачеш? - викнах, за да ме чуе. След това се обърнах към Майк. - Ами ти? На теб какво ти стана? | |
|
| |
Майк Марън Демон
| Заглавие: Re: Плаж Нед Яну 16, 2011 5:03 pm | |
| Анджела остана само по сутиен. - С-с-секси. - казах тихо. Видях Анджела да гледа нагоре. Погледнах и аз. WTF oO?!? Ангел? Летящ? С бели пухкави крилца и всичко? - Да му се невиди! Коварни същества... - отвърнах поглед. Чух Анджела да пита ангела какво е станало. Явно са си дружки. - Ами ти? На теб какво ти стана? - попита после мен. Погледнах я, беше изпитателна. - Казах ти така не мога. - отрязах бързо. | |
|
| |
Каролайн Форбс Ангел
| Заглавие: Re: Плаж Нед Яну 16, 2011 5:06 pm | |
| -Разбрах че гаджето ми е умряло докато бях на кафе.Приемих се на земята и прибрах крилата си. -Прекъсвам ли нещо?Попитах и погледнах въпросително. Явно тези двамата бяха в разгара на нещо. -Аз съм Каролайн приятно ми е казах на момчето.И протегнах ръката си. | |
|
| |
Анджела Хартс Вампир
| Заглавие: Re: Плаж Нед Яну 16, 2011 5:10 pm | |
| - Не се стигна дотам да прекъснеш нещо. - отсякох сега пък аз. Пернах един обиден и зачуден поглед на Майк. - Грр... о. нека те представя: - Каролайн Майк Марън, Майк Каролайн Форбс. - нарочно го направих. Предчувствах, че това ще го подразни. - А ако не знаете аз съм Анджела Хартс. | |
|
| |
Майк Марън Демон
| Заглавие: Re: Плаж Нед Яну 16, 2011 5:13 pm | |
| - И сам мога да се представя. А ти махни тази ръка. - погледнах към Каролайн. - Значи Каролайн? Попитах. Името ми хареса. Звучи някак мрачно, не е като за ангел. - Анджела? Не е нормално за вампир. - изсмях се. Щом ще се заяждаме ще се заждаме. | |
|
| |
Каролайн Форбс Ангел
| Заглавие: Re: Плаж Нед Яну 16, 2011 5:20 pm | |
| -Добре казах на Майк.-Е Майк Марън от къде си?Попитах го а и се засмях. -ДА наистина е странно Анджи.-Аз знам коя си.Казах и я прегърнах. -Явно това че съм ангел те уплаши малко.А Майк МАрън.Отново се замсях. | |
|
| |
Майк Марън Демон
| Заглавие: Re: Плаж Нед Яну 16, 2011 5:28 pm | |
| Каква наглост! Да ми каже, че съм се уплашил. Това ниско в йерархията женско същество да казва на мен - на най-високия чин в йерархията, че съм се уплашил! - По-скоро ти ще се уплашиш от мен ангелче. - вдигнах надмерен поглед. - Страх, ела тук. - дръпнах Хартс при мен, направо я издърпах от ръцете на Каролайн. - Демоните имат власт над всичко виждаш ли? - дръпнах Анджела и я целунах. | |
|
| |
Анджела Хартс Вампир
| Заглавие: Re: Плаж Нед Яну 16, 2011 5:35 pm | |
| Той ме целуна! Целуна ме! Ужас след всичко.. ужас! Отблъснах го. - Ти да не полудя или какво? - викнах. Не издържах. Страх? Явно е разбрал какво значи името ми. - И какво е това демоните най-високо? Какво значи, че вампирите не могат да убият демоните? Хах, каква лъжа! - засмях се. - Тя ми е приятелка, не я обиждай! И спри да се перкаш! Виках като луда. Интересно не ми се беше случвало преди. | |
|
| |
Каролайн Форбс Ангел
| Заглавие: Re: Плаж Нед Яну 16, 2011 5:40 pm | |
| Когато той я издърпа от мен аз се вбесих. -Трябва да наеш нещо не бива да ме вбесяваш. Каах му вбесена вече и след това водите се надигнах аи станах като една стена.Но после се спуснах отново във водата. -Имам рядка дарба не смей да се закачаш с мен. -Защото иначе ще пострадаш жестоко.
| |
|
| |
Майк Марън Демон
| Заглавие: Re: Плаж Нед Яну 16, 2011 5:46 pm | |
| - Интересно, малко ядосано ангелче. Сладко. - присмях се. - Не се хвали толкова! И аз си имам дарба. А ти Анджела внимавай какво говориш. Ще те заболи накрая. - влязох в ума на Каролайн. "Внимавай, ангелче аз те контролирам" прошепнах в ума й. Направих така, че да дойде до мен, след това да изкара крилете си. "Ангелче, как ще летиш без крила?" засмях се отново в ума й. Хванах крилата й, а след това погледнах Анджела. Злобен поглед, както си и мислех. - Не съм толкова зъл, спокойно. И до теб ще стигна! Ха-ха-ха. - засмях се злобно и излязох от ума на Каролайн, но все още държах крилете й, за да няма къде да бяга. | |
|
| |
Анджела Хартс Вампир
| Заглавие: Re: Плаж Нед Яну 16, 2011 5:51 pm | |
| Гледах как Майк държи крилата на Каролайн. Не му стиска. Не че исках да ги откъсне. - И какво ме чака? Аз от теб няма вече какво да очаквам. Ти си самовлюбен, егоистичен красавец искащ само да чуе нечии викове. Ако искаш и сега мога да викна, дано да си доволен. Пусни я. Съвсем спокойно се приближих. Погледнах ги и хванах крилете на Каролайн. - Пусни. | |
|
| |
Каролайн Форбс Ангел
| Заглавие: Re: Плаж Нед Яну 16, 2011 5:56 pm | |
| -Как смееш казах ти да не се захващаш с мен и сега ще усетих моят гняв. КАзах тези думи и приех истинсската си форма.Той все още държеше крилата ми а това м евбесяваше. -Анджела пусни.Аз ще се оправя.КАах и тя пусна крилата ми. После крилата ми станах целите в огън и Майк ги пусна. -Оу съжалявам.Не ме карай да продължавам. | |
|
| |
Майк Марън Демон
| Заглавие: Re: Плаж Нед Яну 16, 2011 6:15 pm | |
| - Огън, а. Значи елементите са твоята дарба? - интересно. Колко интересно. - Анджела бягай надалеч. Малка моя не искам да пострадаш. - каквоо казах туко-щоо?? Изненадан съм от себе си. Разклатих глава. - Истинската форма на ангел да не кара да казваш неща, които не искаш? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Плаж | |
| |
|
| |
| Плаж | |
|