| Задният плаж | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Каролайн Форбс Ангел
Брой мнения : 246 Join date : 19.11.2010
| Заглавие: Задният плаж Съб Ное 20, 2010 6:50 pm | |
| | |
|
| |
Джейк Джонсън Ангел
Брой мнения : 82 Join date : 26.11.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Задният плаж Нед Ное 28, 2010 10:25 pm | |
| Няма нужда да ходим ще летим.След това я хванах за ръка и отлетяхе. Стигнахме до задният плаж и я оставих на земята. И да тръгваме хванах я за ръка и ние започнахме да се разхождаме. Е какво ще правикм попитах я аз. | |
|
| |
Тереза Вещица
Брой мнения : 72 Join date : 20.11.2010
| Заглавие: Re: Задният плаж Нед Ное 28, 2010 10:29 pm | |
| Усмихнах му се, учудена колко бързо бяхме стигнали. Седнах на плажа, като го придърпах до мен. Той сложи ръката си отзад на кръста ми, докато аз подпрях глава на рамото му. -Можем да гледаме морето и да си говорим - казах, като леко целунах врата му отвътре -Но съм отворена за идеи. Усмихнах се, вдигайки глава, за да го погледна, като сложих едната си ръка отстрани, където беше сърцето му. | |
|
| |
Джейк Джонсън Ангел
| Заглавие: Re: Задният плаж Нед Ное 28, 2010 10:32 pm | |
| Ще правим какво то ти искаш казах и аз. След това легнах от зад и я оставих да прави с мен каквото иска. Прави с мен каквото искаш казах и аз. СЛед това и се усмихнах. | |
|
| |
Тереза Вещица
Брой мнения : 72 Join date : 20.11.2010
| Заглавие: Re: Задният плаж Нед Ное 28, 2010 10:41 pm | |
| Усмихнах се закачливо, като го погледнах -Сигурен ли си за това? Ами ако се опитам да те убия, или да ти причиня болка? - той ме погледна учуден, а аз се засмях, като се наведох, целувайки го по устните. -Спокойно - целунах го отново -Няма - целувка по ключицата -Да те нараня - целувка по врата -Или поне ще бъде -целувка към рамото му надолу -Приятна болка. Казах усмихнато, като се върнах на устните му. Той потръпна, отвръщайки на целувката ми. Погледнах го колебливо, като казах -От друга страна, сме на плажа. А за тази болка, за която говоря, се изисква легло. - засмях се, целувайки го игриво под ухото и отстрани по врата, след което се обърнах, за да видя реакцията му и чакайки отговор, като срещнах погледа му. | |
|
| |
Джейк Джонсън Ангел
| Заглавие: Re: Задният плаж Нед Ное 28, 2010 10:47 pm | |
| Еми няма как да съдам легло а и плус това хорат акато ни гледат ни е на легло а и плус тва сме н плажа и легло н аплажа не се връзва засмях се аз. След това я обърнах и започнах да я събличам . А след това и се усмихнах примамливо. | |
|
| |
Аня Ангел
Брой мнения : 6 Join date : 23.12.2010
| Заглавие: Re: Задният плаж Чет Дек 23, 2010 8:40 pm | |
| Реших да се поразходя из града... Така и сторих.. След известно време стигнах го плажа и беше много красиво.. Вълните докосваха краката ми а вятъра галише лицато ми . Беше прекрасно тогава чух,че някой се приближе и аз се обърнах ... - Ти кой си ?- попитах го.. | |
|
| |
Стефан Салватор Вампир
Брой мнения : 16 Join date : 23.12.2010
| Заглавие: Re: Задният плаж Чет Дек 23, 2010 8:51 pm | |
| Здравейте млада госпожо.Аз съм Стефан.Казах и целунах нейната ръка. Какво води една прекрасна девойка на такова очарователно място? Попитах я аз и и се усмихнах поздравитено. След това аз зачаках нейният очарователен отговор. | |
|
| |
Аня Ангел
| Заглавие: Re: Задният плаж Чет Дек 23, 2010 8:55 pm | |
| Разхождам се - усмихнах му се.. - А ми ти ? Кой си ?-загледах го.. и по нечаина на изражението му се досетих ,че е вампир... - Аз съм Аня,но всички ми викат Ан-усмихнах се... И погледнах вампира. | |
|
| |
Стефан Салватор Вампир
| Заглавие: Re: Задният плаж Чет Дек 23, 2010 8:57 pm | |
| Ами сега се преместих в този град.И реши да поизляза.Усмихнах се. Е виждам че си Ангел.Казах аз съркастично. Сед това я погледнах в очите. | |
|
| |
Аня Ангел
| Заглавие: Re: Задният плаж Чет Дек 23, 2010 9:06 pm | |
| - Какво лошо има да си ангел ?-погледнах го предизвикателно.. Знаех ,че с вампири трябва да се внимава и затова си замълчах ... - Идвамате сме нови ... Така и неразбрах как се казваш ? | |
|
| |
Стефан Салватор Вампир
| Заглавие: Re: Задният плаж Чет Дек 23, 2010 10:19 pm | |
| Не съм казал че има нещо лошо каах само че виждам че си демон. Ами да и двамата сме новички в този град. Аз съм Стефан Салватор.Но приятелите ме наричат Стеф или Стефчо. Но предпочитам Стефан или Стеф. | |
|
| |
Аня Ангел
| Заглавие: Re: Задният плаж Пет Дек 24, 2010 12:50 pm | |
| - Добре Стефан ,какво ще прваво, ?- запитах го като го ледах право в очите... - Разкажими за вампирите ?-попитах го... И зачаках отговора му
| |
|
| |
Стефан Салватор Вампир
| Заглавие: Re: Задният плаж Пет Дек 24, 2010 3:37 pm | |
| Разкажими за вампирите.Каззами тя. Еми то няма какво да се знае освен че има вампири вегетарианци и ивампири които пият човешка кръв.Аз съм вегетриянец.КАзах и и се усмихнах.До сега съм опитвал само веднъж човешка кръв но беше ужасно гадно.Тоест не че беше гадно но просто не ми хареса вкусът.Доста съм стар не че съм много стар но пак съм си стар за годините.НЕ бих ти препоръчал да станеш вампир. | |
|
| |
Аня Ангел
| Заглавие: Re: Задният плаж Пет Дек 24, 2010 3:43 pm | |
| -Ахам - усмихнах се продължихме да се разхождаме из брега... Тогава се усмихнах и казах: - А какво знаеш за ангелите ? | |
|
| |
Стефан Салватор Вампир
| Заглавие: Re: Задният плаж Пет Дек 24, 2010 3:49 pm | |
| За ангелите знам много неща.Те са създания на светлината. Трудно е да се убие един ангел.А ако се убие ангелът се разпада и става на светлина и отива в небето.Те имат дарби които са много силни.Има една доста рядка дарба да контролираш четирите елемента.Знам и още много много неща но просто сега не се сещам за тези неща.Каззах и се засмях.Докато се разхиждаме по плажа. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Задният плаж | |
| |
|
| |
| Задният плаж | |
|