| Къщата на Фелисити Джонсън | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Каролайн Форбс Ангел
Брой мнения : 246 Join date : 19.11.2010
| Заглавие: Къщата на Фелисити Джонсън Пет Ное 19, 2010 11:00 pm | |
| Къщата от вън Стълбището: Спалня: Баня: Фитнес стая: Стаята на Тереза: Банята на Тереза: Гаража: | |
|
| |
LunnaWest Демон
Брой мнения : 27 Join date : 20.11.2010
| Заглавие: Re: Къщата на Фелисити Джонсън Нед Ное 21, 2010 7:43 pm | |
| Пристигнахме в къщата на Фелисити. Признавам, че макар да не бе голяма, като моята, бе стилно обзаведена. Усмихнах се. -Стилно местенце си имаш. -Казах на Фелисити и я погледнах. Разгледах от всъкъде всичко, щяхме да си прекараме чудесно, знаех го. -Започваме ли пижаменото парти? | |
|
| |
Каролайн Форбс Ангел
| Заглавие: Re: Къщата на Фелисити Джонсън Нед Ное 21, 2010 7:46 pm | |
| Да започваме.Да се качим горе.Отидо в спалнията горе в ляво. Усмихах и се аз отивам до тоалетна.Усмихнах и се отново. След това ще звънна на Тереза да я питам дали ще дойде. Тя е качи а аз си свърших работата.Обадих се на Тереза казах на Лу. Ще дойде но малко по късно.Усмихах и донесох пуканки и сладки неща. | |
|
| |
Тереза Вещица
Брой мнения : 72 Join date : 20.11.2010
| Заглавие: Re: Къщата на Фелисити Джонсън Нед Ное 21, 2010 7:53 pm | |
| Почуках леко на вратат на Фелисити, оглеждайки къщата отвън. Наистина изглеждаше страхотно. Тя ми отвори вратата. -Здравей! Извинявай, че закъснях... - погледнах я извинително, а тя махна с ръка -Няма нищо, влизай. -Благодаря! - усмихнах й се отново, пристъпвайки прага. Огледах къщата и отвътре, обръщайки се към Фелисити. -Имаш страхотен дом! Определено си личи, че имаш вкус. Усмихнах се, докато се изкачвахме нагоре и когато влязохме в една от стаите пред мен се показа и Лунна, която се обърна към нас. -Здравей, Лу! Съжалявам, че закъснях.. - извиних се и на нея, като след това заоглеждах стаята, в която се намирахме. | |
|
| |
LunnaWest Демон
| Заглавие: Re: Къщата на Фелисити Джонсън Нед Ное 21, 2010 8:03 pm | |
| -Няма защо да се извиняваш, миличка. -Казах и й се усмихнах мило. -Хайде, влизай. След като и тя влезе, трите се настанихме. -Е, какво е планирано да правим? -Попитах, насочвайки вниманието си върху Фелисити. Все пак домът беше нейн. Пуснах косата си и тя падна свободно на раменете ми, като черен и лъскав водопад. Отпуснах свободно крилете си да се покажат, тъй като бе мъчение да ги държа вътре, в кожата си. Покрай тях проблясвахакато малки черни пепруди, от които същност се състояха крилете ми. | |
|
| |
Каролайн Форбс Ангел
| Заглавие: Re: Къщата на Фелисити Джонсън Нед Ное 21, 2010 8:07 pm | |
| СЛед като Лу си показа крилата и аз го направих. Еми за днес е планирано.Първо Бой с възглавници.Второ Говорене за Мъже.Трето Ядене на сладки неща.И най важното да сме по пижами. Ето това е планирано след това отидох до гардероба и се преоблякох. Имам още две шпижами ако нямате.ЗАсмях се аз.И им ги подадох. Е ще започваме ли. | |
|
| |
Тереза Вещица
| Заглавие: Re: Къщата на Фелисити Джонсън Нед Ное 21, 2010 8:35 pm | |
| Облякох пижамата, която Фелисити ми подаде и се засмях. -Предлагам докато говорим за Мъже да се лакираме и оправяме. Ще е забавно.. - казах, като се засмях. Усмихнах се и на двете и се обърнах към Фелисити, тъй като тя беше домакинята. -Е, а кое ще правим първо? - усмихнах се, чакайки отговор.
Последната промяна е направена от Тереза на Нед Ное 21, 2010 8:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Каролайн Форбс Ангел
| Заглавие: Re: Къщата на Фелисити Джонсън Нед Ное 21, 2010 8:40 pm | |
| Да нааистина това е добра идея. Еми първо ще се бием с възглавници.И после ще го измислиме. ЗАсмях се аз.Ивадих три възглавници и им ги подадох. Надявам е да ви харесат възглавниците.Замях се аз. След това станах и ги ударих с възглавницата. | |
|
| |
LunnaWest Демон
| Заглавие: Re: Къщата на Фелисити Джонсън Нед Ное 21, 2010 8:47 pm | |
| Докато очаквахме отговора на Фелисити и аз се преоблякох, но не си направих труда да отида в другата стая, не съм от срамежливите момичета. Съблякох рокличката си и облякох хубавата пижама. След като приключих с преобличането погледнах момичетата. -Е, решихте ли с кое започваме първо? Тогава започна и боя с възглевници. | |
|
| |
Тереза Вещица
| Заглавие: Re: Къщата на Фелисити Джонсън Нед Ное 21, 2010 8:51 pm | |
| Започнах да се смея, отново оглеждайки се. И трите бяхме по пижами, с по една възглавница в ръка, нанасяйки си удари. Беше такава суматоха, но трите не спирахме да се удряме. Тогава се доближих до Фелисити и казах -Искате ли да пуснем музика? Ще допълва боя с възглавници.. - предложих, като отново се засмях, чакайки да чуя какво мислят момичетата за предложението ми. | |
|
| |
Каролайн Форбс Ангел
| Заглавие: Re: Къщата на Фелисити Джонсън Нед Ное 21, 2010 8:55 pm | |
| Да чудесна идея.Пляснах два пъти с ръце и се отвори един люк. И от него излезе един телевизор.Музика казах и се пусна музиката. След товва продължихме боя с въглвници.Ударих първо Тереза а после и Лу.Е момиче какзах и легнах ан леглото като възглавницата ми се скуса и се показаха перата. | |
|
| |
LunnaWest Демон
| Заглавие: Re: Къщата на Фелисити Джонсън Нед Ное 21, 2010 9:12 pm | |
| Смеехме се и се забавлявахме. Музиката бе чудесно допълнение към всичко, което правехме. -А какво е следващото нещо, което ще направим? -Попитах, след като играта с възглавниците привърши. Бях се излегнала на земята, гледайки двете момичета. Усмихнах им се мило, като леко се надигнах, очаквайки отговора на двете момичета. Толкова добре се чувствах в момента. Нямаше нещо, което да развали всичко. | |
|
| |
Тереза Вещица
| Заглавие: Re: Къщата на Фелисити Джонсън Нед Ное 21, 2010 9:19 pm | |
| Чувствах се отпусната, излегната на един от столовете в стаята. Лунна попита какво ще правим сега, след като бяхме прекратили боя с възглавници. Перата от възглавницата, която държеше Фелисити се бяха пръснали по леглото й. Дойде ми детинската идея да скачаме върху леглото, докато лудеем и викаме с цяло гърло текстовете на песните, които слушахме. Но тръснах глава, опитвайки се да се сетя нещо не толкова глупаво... -Ами не знам.. Някакви идеи? - казах, като се усмихнах на Фелисити и Лу. | |
|
| |
Каролайн Форбс Ангел
| Заглавие: Re: Къщата на Фелисити Джонсън Нед Ное 21, 2010 9:24 pm | |
| Ние се забавлявахме толкова много че неисках това да свършва никога. След това моето куче дойде в стаята.Момичета запознайте се с Дейзи. Емми сега можем да си говорим за момчета и да си правим прически. И в същото време да ядем сладки неща. | |
|
| |
LunnaWest Демон
| Заглавие: Re: Къщата на Фелисити Джонсън Нед Ное 21, 2010 9:52 pm | |
| -Добра идея. -Усмихнах се, гледайки кучето. -И едната от икономките ми се казва Дейзи. -Засмях се, след което започнах да си подмятам малка светкавица в ръце. Бе като топка за пинг понг. -Коя от вас иска а й направя прическа, дами? -Попитах с леко предизвикателна усмивка. Прибрах светкавицата, но оставих крилата си вън. | |
|
| |
Тереза Вещица
| Заглавие: Re: Къщата на Фелисити Джонсън Нед Ное 21, 2010 9:56 pm | |
| Усмихнах се изненадана, галейки Дейзи. -Наистина е много сладка!!! - казах, смеейки се, докато кучето леко ми облизваше ръката. Беше такова сладурче.. Лу каза, че и една от икономките й се казва така, при което отново се засмях. Замислих се, когато попита коя от нас иска да й направи прическа. Реших да рискувам... -Аз искам, но моля те не ме прави като плашило.. - казах, като й се усмихнах и добавих -Не, че ще ти е много трудно де. И се засмях. | |
|
| |
Каролайн Форбс Ангел
| Заглавие: Re: Къщата на Фелисити Джонсън Нед Ное 21, 2010 10:25 pm | |
| Отидох до кухнята и дейзи след мен.Взех сладки. И се качихме горе.Ето сладките казах аз.Е ги сложих на земята. Е Тереза ще ми направиш ли прическа.Засмях се аз. След това погалих Дейзи. | |
|
| |
Тереза Вещица
| Заглавие: Re: Къщата на Фелисити Джонсън Нед Ное 21, 2010 11:23 pm | |
| Усмихнах се на Фелисити и кимнах. -Да, разбира се. Ела, седни тук. - казах и след като тя го направи, взех един гребен и започнах да разресвам косата й. Запремятах кичурчета коса през пръстите си, опитвайки се да измисля нещо оригинално. -Имаш страхотна коса. - казах й, докато я решех и оформях косата й в прическата, която си бях наумила. Накрая привърших, като я дооформих - бях използвала значителен брой фиби, шноли, щипчици и други от този сорт. Огледах резултата, като й подадох огледало, за да се види. -Е, какво мислиш? Не е нищо особено, но... - казах срамежливо, чакайки реакцията й.
| |
|
| |
Каролайн Форбс Ангел
| Заглавие: Re: Къщата на Фелисити Джонсън Нед Ное 21, 2010 11:47 pm | |
| Ол Тереза страхотна е казах и и се усмихнах. Е сега нека си говорим за момчета. Какъв тип мъже харесвате трябва ли да имат мускули и тн. Засмях се аз. | |
|
| |
Тереза Вещица
| Заглавие: Re: Къщата на Фелисити Джонсън Нед Ное 21, 2010 11:54 pm | |
| Засмях се, като леко се изчервих. -Ами.. мускулите не са лошо нещо - казах, като се усмихнах и продължих -Но за мен не са най-важни. Харесвам мъже със стил, които са уверени и знаят как да те накарат да се чувстваш добре. Но да не е женкар. Ако съм в настроение за свалка да, но когато искам обвързване не обичам женкарите. Може би е странно, но... Такава съм си. - казах, като отново се засмях. -Е, а какъв е вашият тип мъже? - попитах, гледайки ги любопитно. | |
|
| |
Каролайн Форбс Ангел
| Заглавие: Re: Къщата на Фелисити Джонсън Чет Ное 25, 2010 7:49 pm | |
| Засмях се аз като чух нейният тип за мъже.Хмммм еми и моя е нещо подобно. Но трябва да е с сини очи и руса коса.Може да съм повърхниста но това е моят тип.След това отново се засмях. Е Луна а какъв е твоят тип за мъж?Попитах и се засмях. | |
|
| |
Тереза Вещица
| Заглавие: Re: Къщата на Фелисити Джонсън Чет Ное 25, 2010 8:34 pm | |
| Усмихнах се на Фелисити. -Не е повърхностно. Щом ти харесват такива мъже, намери си някой рус синеочко и го грабвай - казах, като й смигнах и леко се подсмихнах. Тогава Фелисити се обърна към Лу, за да ни каже и тя на свой ред типа мъже, които й допадат. Отново се усмихнах, обръщайки се към нея -Е, да чуем. - казах, като бързо вдигнах вежди нагоре, след което ги свалих. Засмях се и чакайки отговора й, си взех от сладките, които Фелисити беше донесла. | |
|
| |
Каролайн Форбс Ангел
| Заглавие: Re: Къщата на Фелисити Джонсън Чет Ное 25, 2010 8:39 pm | |
| Докато чаках отговора на лу аз галех Дейзи. Ох моя скъпа дейзи обичам те казах аз и се засмях. Благодаря Тереза оценявам че мислиш че не съм повърхноста. След това отново се засмях | |
|
| |
Джейк Джонсън Ангел
Брой мнения : 82 Join date : 26.11.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Къщата на Фелисити Джонсън Пет Ное 26, 2010 10:02 pm | |
| Днес когато пристигнах в градът понеже исках да видя сестра си. Когато звъннах на звънеца тя слезе и ми отвори. Тя отвори врата и ме прегърна а аз я целунах по бузата. Зад мен бяха моите сакове и куфари.Фел къде ми е стаята попитах я аз? Тя ми каза че е на горният етаж в ляво. Добре казах аз.Качих се горе и започнах да разопаковам. В стаята на Фелисити имаше някакви момичета по пижами. Здравейте момичета аз съм Джейк.И съм брад на Фелисити. След това погалих Дейзи. | |
|
| |
Тереза Вещица
| Заглавие: Re: Къщата на Фелисити Джонсън Съб Ное 27, 2010 6:39 pm | |
| Докато двете с Фелисити чакахме Лу да отговори, на вратата се звънна. Фел слезе, за да отвори и след малко двете с Лу чухме гласове, които идваха от коридора. Гласовете се усилиха и очевидно се чуваше, че Фел разговаряше с някой. След малко тя влезе в стаята, като едно непознато момче я последва. Вдигнах вежди. Досега говорехме за мъже, а ето, че един цъфна на вратата, при това доста изненадващо. И се оказваше, че е брат на Фелисити.. -Здравей! - върнах му поздрава, учудена. -Аз съм Тереза, а това е Лунна. Казах, като посочих Лу. Момчето галеше Дейзи, а аз се обърнах към Фелисити, все още изненадана и казах -Не знаех, че имаш брат. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Фелисити Джонсън | |
| |
|
| |
| Къщата на Фелисити Джонсън | |
|