|
| Uh-huh... Mehhh o.O | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Айс Евърмонт Демон
Брой мнения : 18 Join date : 27.12.2010
| Заглавие: Uh-huh... Mehhh o.O Вто Дек 28, 2010 2:28 pm | |
| 1. Истинското ви име е? - Веселина Кръстева 2. Годините ви? - 13, на пети февруари - 14 3. Зодията ви? - Водолей 4. От къде сте? - София 5. Цвят на косата? - Кестеняв 6. Цвят на очите? - Кафяви 7. Любим филм/сериал? - Supernatural, TVD, Hellcats 8. Любим цвят? - Червен 9. Любима храна? - Шоооокооооолааадддеееецц!! 10. Любима напитка? - COCA-COLA!! 11. Любим актьор/актриса? - Нямам 12. Стил музика? - Рок. 13. Най-мразя, когато.. - .. когато някой ми казва какво да правя. 14. Най-обичам, когато.. - ..ме оставят да си чета до 4-5 сутринта.. ^^ 15. Домашни любимци? - Заййййчееее.. 16. За мен омразата е.. - .. нещо, за което не си струва да хабиш енергия. 17. За мен любовта е.. - .. нещо ценно. 18. Любима вещ? - Амии.. книгите ми! xD 19. Пушиш ли? - Не. 20. А пиеш ли? - Не. 21. Нещо, с което да те запомним? - Ами, де да знам. Вие ще кажете с какво сте ме запомнили. =) 22. Регистрирах се, защото.. - ... обичам роулплея. 23. Продължи изречението " Аз съм пич, защото.. " - защото съм! xDD 24. Последна книга, която изчете? - Дж. Р. Уорд. – Братството на Черния Кинжал 03 – Пробудена Любов А сега чета – Сергей Лукяненко – Нощен патрул 25. Последен филм, който изгледа? - TRON: Legacy 26. Снимка моля. - Ъм.. аз.. о.О | |
| | | Каролайн Форбс Ангел
Брой мнения : 246 Join date : 19.11.2010
| Заглавие: Re: Uh-huh... Mehhh o.O Вто Дек 28, 2010 2:32 pm | |
| | |
| | | Айс Евърмонт Демон
| Заглавие: Re: Uh-huh... Mehhh o.O Вто Дек 28, 2010 2:39 pm | |
| С която съм се снимала? Прелестни създания на Маргарет Стоъл и Ками Гарсия. | |
| | | Руксандра Дънстън Вампир
Брой мнения : 26 Join date : 19.12.2010
| | | | Айс Евърмонт Демон
| Заглавие: Re: Uh-huh... Mehhh o.O Вто Дек 28, 2010 5:18 pm | |
| 1. Любима група? - Oхх, ами де да знам. TFK, TDG, Skillet, Trapt, Red, Apocalyptica, Dead by April, Evanescence, Hurts.. xDD Чакай... Аз тръгнах да изреждам всичко.. xD Silly me.. Еми.. може би Three Days Grace и Skillet 2. Любим шоколад? - Miiilkkkaaa.. Мууууууууууу!! :ДДД 3. Как се казва зайчето ти? - Зайо?! Забавното е, че така и не научихме пола му.. и си остана Зайо. xD 4. Откъде се вдъхнови за героя ти? - Ами, всъщност този герой го писах доста отдавна за един друг роулплей сайт, но реших да види още малко от света. xD Честно казано доста се колебах между този и един друг мой - ангел, но си казах, че тук вече има достатъчно ангели. Нека има малко повече разнообразие. 5. Ще ми зададеш ли и ти няколко въпросчета (най-нахалното, което можех да измисля xD) - Ама, разбира се. Стига да измисля. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Uh-huh... Mehhh o.O | |
| |
| | | | Uh-huh... Mehhh o.O | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |