The living and dead monsters
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The living and dead monsters

Това е форум, в който можете да изживеете своите мечти и други неща.. Този форум е специализиран за Роу Плей

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Добре дошли в нашия Рол Плей форум Надявам се да се забавлявате.
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Смяна на лик или име.
~Queen of your silent suffocation. EmptyПон Мар 14, 2011 8:50 pm by Айс Евърмонт

» жцб
~Queen of your silent suffocation. EmptyНед Яну 30, 2011 5:02 am by Каролайн Форбс

»  н
~Queen of your silent suffocation. EmptyНед Яну 30, 2011 5:00 am by Каролайн Форбс

» Приятели на форума
~Queen of your silent suffocation. EmptyВто Яну 18, 2011 4:26 pm by Алис

» Ronnie / zaiio
~Queen of your silent suffocation. EmptyВто Яну 18, 2011 4:22 pm by Алис

» Gone. [разказ]
~Queen of your silent suffocation. EmptyПон Яну 17, 2011 2:10 pm by Руксандра Дънстън

» Плаж
~Queen of your silent suffocation. EmptyНед Яну 16, 2011 10:25 pm by Анджела Хартс

» Съдаване на герой
~Queen of your silent suffocation. EmptyПет Яну 07, 2011 9:58 pm by Стефан Салватор

» Мястото за ловуване
~Queen of your silent suffocation. EmptyНед Яну 02, 2011 11:58 pm by Стефан Салватор

Top posters
Каролайн Форбс
~Queen of your silent suffocation. I_vote_lcap~Queen of your silent suffocation. I_voting_bar~Queen of your silent suffocation. I_vote_rcap 
Изабела Салватор
~Queen of your silent suffocation. I_vote_lcap~Queen of your silent suffocation. I_voting_bar~Queen of your silent suffocation. I_vote_rcap 
Джейк Джонсън
Деймън Джонсън
Тереза
Анджела Хартс
LunnaWest
Руксандра Дънстън
Елена Гилбърт ♥
John Catista
free online dating siteFree web counter
Dating
Affiliates
~Queen of your silent suffocation. 2448524g ~Queen of your silent suffocation. 2653380 ~Queen of your silent suffocation. Gp2lX ~Queen of your silent suffocation. 2703893B

~Queen of your silent suffocation.

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Руксандра Дънстън
Вампир
Вампир
Руксандра Дънстън

Брой мнения : 26

~Queen of your silent suffocation. Empty
ПисанеЗаглавие: ~Queen of your silent suffocation.   ~Queen of your silent suffocation. EmptyПон Дек 27, 2010 8:17 pm

И така, аз също най-нахално ще си направя темичка... Та:

1/ Истинското ви име е? ~ Тина. Пълното ми име обаче не го казвам, трябва доста да ми се помолите Very Happy
2/ Годините ви? ~ 14, обаче на 14 януари навършвам 15
3/ Зодията ви? ~ Като на Хейли Уилямс и Нина Добрев - козирог ^^
4/ От къде сте? ~ Хюстънвил... А, така де, Кюстендил (много яко местенце)
5/ Цвят на косата? ~ Лешниково-кестенява или нещо такова, скоро и с яркочервени кичурчета
6/ Цвят на очите? ~ Променят се от шоколадовокафяво до златисто - зависи от светлината
7/ Любим филм/сериал? ~ True Blood, The Vampire Diaries
8/ Любим цвят? ~ Тъмночервено, малиненочервено
9/ Любима храна? ~ ШОКОЛАД! Не знам дали се води храна, но без него не мога да живея... Иначе адски си падам по италианска и китайска храна.
10/ Любима напитка? ~ Зелен чай
11/ Любим актьор/актриса? ~ Александър Скарсгåрд, Нина Добрев, Иън Сомърхолдър
12/ Стил музика? ~ Рок, хард рок, алтернативен рок, прогресивен рок, чело метъл, финландски симфоничен/пауър метъл и, поп-рок и поп-пънк... ии май е това Very Happy
13/ Най-мразя, когато.. ~ някой ми наднича зад рамото когато пиша; някой си надуе чалга; някой се опитва да ме командва и да пренебрегва мнението ми.
14/ Най-обичам, когато.. ~ спя до късно; гледам True Blood до 4 часа сутринта (като по време на гледането изконсумирам 2 литра кола, чипс и шоколад); пустите ски писти; да се излежавам в леглото с книга в ръка и кучето ми до мен.
15/ Домашни любимци? ~ Сибирско хъски
16/ За мен омразата е.. хъм, зависи към кой е насочена, иначе съм окей с нея.
17/ За мен любовта е.. пълна лигавщина, и без това не съществува.
18/ Любима вещ? ~ Много повече от 1 са Very Happy
19/ Пушиш ли? ~ Не.
20/ А пиеш ли? ~ Mного рядко (разбирайте само когато ходя на клуб) и то не повече от 2 шота текила на вечер.
21/ Нещо с което да те запомним? ~ Откачеността ми maybe? Сериозно, не знам, вие ми кажете.
22/ Регистрирах се, защото.. ~ Съм роулплей-манияк.
23/ Продължи изречението " Аз съм пич, защото.. ~ така ми е кеф!".
24/ Последна книга, която изчете? ~ Dead to the World, въпреки, че на практика не я доизчетох; в момента чета Страната на Сенките.
25/ Последен филм, който изгледа? ~ How To Train Your Dragon - много ми хареса (забавно+включва келтска и викингска история=перфектната комбинация)
26/ Снимка моля. ~ Заповядайте, но да не съм чула никакъв смях, защото а) супер стара е и б) кифленска е.
Върнете се в началото Go down
Каролайн Форбс
Ангел
Ангел
Каролайн Форбс

Брой мнения : 246

ПисанеЗаглавие: Re: ~Queen of your silent suffocation.   ~Queen of your silent suffocation. EmptyВто Дек 28, 2010 2:37 am

Олл много си сладка Embarassed
https://livinganddeat.bulgarianforum.net
Руксандра Дънстън
Вампир
Вампир
Руксандра Дънстън

ПисанеЗаглавие: Re: ~Queen of your silent suffocation.   ~Queen of your silent suffocation. EmptyВто Дек 28, 2010 1:04 pm

Хаха, мерси. Ако имате други въпроси - каквито и колкото и да са - ще се радвам да ви отговоря ^^
Айс Евърмонт
Демон
Демон
Айс Евърмонт

Брой мнения : 18

ПисанеЗаглавие: Re: ~Queen of your silent suffocation.   ~Queen of your silent suffocation. EmptyВто Дек 28, 2010 5:24 pm

Както ти каза преди малко - от една кръвна група сме. xD Сега ако ми кажеш и от къде се познаваме, просто ще е супер. Значи... за да стесня кръга.. Знам те от някой роулплей сайт - сигурна съм в това.. xDD Та.. въпросите, че аз ПАК се отплеснах.. (Хаха, колко често ми се случва.)
1. Любима група?
2. Чела ли си книгите, по които е правен сериалът Истинска Кръв? Ако да - кои?
3. А Дневниците на вампира? Чела ли си ги? Ако да - сподели мнение.
4. Би ли се нарекла книжен плъх? А какъв жанр книги предпочиташ?

Мога да си продължавам така до утре.. xDD Хайде, отговори първо на тези, а пък после - пак.
Руксандра Дънстън
Вампир
Вампир
Руксандра Дънстън

ПисанеЗаглавие: Re: ~Queen of your silent suffocation.   ~Queen of your silent suffocation. EmptyВто Дек 28, 2010 5:34 pm

1. Любима група? ~ AC/DC <3
2. Чела ли си книгите, по които е правен сериалът Истинска Кръв? Ако да - кои? ~ "Мъртви преди мрак", "Мъртви в Далас", "Клубът на мъртвите" ии няколко глави от Dead to the World, ама нея май я няма на български.
3. А Дневниците на вампира? Чела ли си ги? Ако да - сподели мнение. ~ Чела съм всички без "Сенчести души" и са мнооого по-различни от сериала, но също са много интересни.
4. Би ли се нарекла книжен плъх? А какъв жанр книги предпочиташ? ~ ДА! Чета всяка свободна секунда... А за жанра - фентъзи, предполагам.
Айс Евърмонт
Демон
Демон
Айс Евърмонт

Брой мнения : 18

ПисанеЗаглавие: Re: ~Queen of your silent suffocation.   ~Queen of your silent suffocation. EmptyВто Дек 28, 2010 5:36 pm

ОПАА!! Сродна душичке, ЗДРАСТИИ! xDD От Истинска Кръв не съм чела последните 2.. Всичко дурго е изчетено.. xDD Btw, и аз н съм чела Сенчести Души, въпреки че я чета откакто излезе на англ. Много ми е мудна, егати.. Иначе - и аз чета всяка секундаа.. (sun) Знаеш ли.. *има прозрение* С теб май си приличаме.. xDD
Руксандра Дънстън
Вампир
Вампир
Руксандра Дънстън

ПисанеЗаглавие: Re: ~Queen of your silent suffocation.   ~Queen of your silent suffocation. EmptyВто Дек 28, 2010 5:42 pm

*Прозрението я удря по заблеяната главица като гръм от ясно небе* Ама ние наистина си приличаме lol...
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: ~Queen of your silent suffocation.   ~Queen of your silent suffocation. Empty

~Queen of your silent suffocation.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
The living and dead monsters  :: Лична зона-
Идете на: