|
| ~Queen of your silent suffocation. | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Руксандра Дънстън Вампир
Брой мнения : 26 Join date : 19.12.2010
| Заглавие: ~Queen of your silent suffocation. Пон Дек 27, 2010 8:17 pm | |
| И така, аз също най-нахално ще си направя темичка... Та:
1/ Истинското ви име е? ~ Тина. Пълното ми име обаче не го казвам, трябва доста да ми се помолите 2/ Годините ви? ~ 14, обаче на 14 януари навършвам 15 3/ Зодията ви? ~ Като на Хейли Уилямс и Нина Добрев - козирог ^^ 4/ От къде сте? ~ Хюстънвил... А, така де, Кюстендил (много яко местенце) 5/ Цвят на косата? ~ Лешниково-кестенява или нещо такова, скоро и с яркочервени кичурчета 6/ Цвят на очите? ~ Променят се от шоколадовокафяво до златисто - зависи от светлината 7/ Любим филм/сериал? ~ True Blood, The Vampire Diaries 8/ Любим цвят? ~ Тъмночервено, малиненочервено 9/ Любима храна? ~ ШОКОЛАД! Не знам дали се води храна, но без него не мога да живея... Иначе адски си падам по италианска и китайска храна. 10/ Любима напитка? ~ Зелен чай 11/ Любим актьор/актриса? ~ Александър Скарсгåрд, Нина Добрев, Иън Сомърхолдър 12/ Стил музика? ~ Рок, хард рок, алтернативен рок, прогресивен рок, чело метъл, финландски симфоничен/пауър метъл и, поп-рок и поп-пънк... ии май е това 13/ Най-мразя, когато.. ~ някой ми наднича зад рамото когато пиша; някой си надуе чалга; някой се опитва да ме командва и да пренебрегва мнението ми. 14/ Най-обичам, когато.. ~ спя до късно; гледам True Blood до 4 часа сутринта (като по време на гледането изконсумирам 2 литра кола, чипс и шоколад); пустите ски писти; да се излежавам в леглото с книга в ръка и кучето ми до мен. 15/ Домашни любимци? ~ Сибирско хъски 16/ За мен омразата е.. хъм, зависи към кой е насочена, иначе съм окей с нея. 17/ За мен любовта е.. пълна лигавщина, и без това не съществува. 18/ Любима вещ? ~ Много повече от 1 са 19/ Пушиш ли? ~ Не. 20/ А пиеш ли? ~ Mного рядко (разбирайте само когато ходя на клуб) и то не повече от 2 шота текила на вечер. 21/ Нещо с което да те запомним? ~ Откачеността ми maybe? Сериозно, не знам, вие ми кажете. 22/ Регистрирах се, защото.. ~ Съм роулплей-манияк. 23/ Продължи изречението " Аз съм пич, защото.. ~ така ми е кеф!". 24/ Последна книга, която изчете? ~ Dead to the World, въпреки, че на практика не я доизчетох; в момента чета Страната на Сенките. 25/ Последен филм, който изгледа? ~ How To Train Your Dragon - много ми хареса (забавно+включва келтска и викингска история=перфектната комбинация) 26/ Снимка моля. ~ Заповядайте, но да не съм чула никакъв смях, защото а) супер стара е и б) кифленска е. | |
| | | Каролайн Форбс Ангел
Брой мнения : 246 Join date : 19.11.2010
| Заглавие: Re: ~Queen of your silent suffocation. Вто Дек 28, 2010 2:37 am | |
| Олл много си сладка | |
| | | Руксандра Дънстън Вампир
| Заглавие: Re: ~Queen of your silent suffocation. Вто Дек 28, 2010 1:04 pm | |
| Хаха, мерси. Ако имате други въпроси - каквито и колкото и да са - ще се радвам да ви отговоря ^^ | |
| | | Айс Евърмонт Демон
Брой мнения : 18 Join date : 27.12.2010
| Заглавие: Re: ~Queen of your silent suffocation. Вто Дек 28, 2010 5:24 pm | |
| Както ти каза преди малко - от една кръвна група сме. xD Сега ако ми кажеш и от къде се познаваме, просто ще е супер. Значи... за да стесня кръга.. Знам те от някой роулплей сайт - сигурна съм в това.. xDD Та.. въпросите, че аз ПАК се отплеснах.. (Хаха, колко често ми се случва.) 1. Любима група? 2. Чела ли си книгите, по които е правен сериалът Истинска Кръв? Ако да - кои? 3. А Дневниците на вампира? Чела ли си ги? Ако да - сподели мнение. 4. Би ли се нарекла книжен плъх? А какъв жанр книги предпочиташ?
Мога да си продължавам така до утре.. xDD Хайде, отговори първо на тези, а пък после - пак. | |
| Заглавие: Re: ~Queen of your silent suffocation. Вто Дек 28, 2010 5:34 pm | |
| 1. Любима група? ~ AC/DC <3 2. Чела ли си книгите, по които е правен сериалът Истинска Кръв? Ако да - кои? ~ "Мъртви преди мрак", "Мъртви в Далас", "Клубът на мъртвите" ии няколко глави от Dead to the World, ама нея май я няма на български. 3. А Дневниците на вампира? Чела ли си ги? Ако да - сподели мнение. ~ Чела съм всички без "Сенчести души" и са мнооого по-различни от сериала, но също са много интересни. 4. Би ли се нарекла книжен плъх? А какъв жанр книги предпочиташ? ~ ДА! Чета всяка свободна секунда... А за жанра - фентъзи, предполагам. | |
| | | Айс Евърмонт Демон
Брой мнения : 18 Join date : 27.12.2010
| Заглавие: Re: ~Queen of your silent suffocation. Вто Дек 28, 2010 5:36 pm | |
| ОПАА!! Сродна душичке, ЗДРАСТИИ! xDD От Истинска Кръв не съм чела последните 2.. Всичко дурго е изчетено.. xDD Btw, и аз н съм чела Сенчести Души, въпреки че я чета откакто излезе на англ. Много ми е мудна, егати.. Иначе - и аз чета всяка секундаа.. (sun) Знаеш ли.. *има прозрение* С теб май си приличаме.. xDD | |
| Заглавие: Re: ~Queen of your silent suffocation. Вто Дек 28, 2010 5:42 pm | |
| *Прозрението я удря по заблеяната главица като гръм от ясно небе* Ама ние наистина си приличаме lol... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: ~Queen of your silent suffocation. | |
| |
| | | | ~Queen of your silent suffocation. | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |