| Магазини за дрехи "Terranova" | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Анджела Хартс Вампир
Брой мнения : 66 Join date : 27.11.2010
| |
| |
Каролайн Форбс Ангел
Брой мнения : 246 Join date : 19.11.2010
| Заглавие: Re: Магазини за дрехи "Terranova" Съб Дек 25, 2010 12:20 am | |
| Днес когато аз и Джереми отидохме в моята къща а след това го попитах дали ще прекара нощта в нас? След това реших да поизляза малко.Реших да отида в мола. Влязох вътре и се запътих към магазина Terranova. Започнах да оглеждам какви дрехи има. | |
|
| |
Анджела Хартс Вампир
| Заглавие: Re: Магазини за дрехи "Terranova" Съб Дек 25, 2010 12:31 am | |
| Почесах главата си. "Хм, да си нов в града не е на добре.." Започнах да разглеждам дрехите. - Тъпо, тъпо, тъпо...може би, няма начин... - мърморех си докато ги разглеждах. Изведнъж се сблъсках с Каролайн. Първоначално не я познах. - Гледай си в краката! - викнах, събирайки изпуснатите дрехи от пода. Вдигнах поглед и разбознах Каролайн. - Здрастии. - казах тъпо опитвайки се да прикрия предишната си реплика. - Какво те води насам? - попитах, а в същото време си мислех "Дано, не ме е чула, че как си спомням как щеше да убие онзи върколак... " | |
|
| |
Каролайн Форбс Ангел
| Заглавие: Re: Магазини за дрехи "Terranova" Съб Дек 25, 2010 12:35 am | |
| Анджелина се блъсна в мен.Здравей Анджи. КАзах аз и и се усмиххнах. Какво те води тук попитаме тя? Ами да кажем скуката а и ми трябватнови дрехи. ЗАсямх се аз и отново се усмихнах. Аи теб какво те води тук?[i][u] | |
|
| |
Анджела Хартс Вампир
| Заглавие: Re: Магазини за дрехи "Terranova" Съб Дек 25, 2010 12:45 am | |
| [b] - Най-вече скуката.. - промърморих. Огледах се наоколо. Дрехи, дрехи и пак дрехи. То какво се очакваше от магазин за дрехи? "Дрехи" тази дума се заби в съзнанието ми търсеща нещо, с което да се завърже. - Дрехи! - измърморих. - Така, така а ти какво си избра? | |
|
| |
Каролайн Форбс Ангел
| Заглавие: Re: Магазини за дрехи "Terranova" Съб Дек 25, 2010 12:48 am | |
| Избрах си една синя рокля от другата страна на магазина. И ето тази блузка о о о и ето тази поличка с този колан. Супер е!Нали така.Олл тези дънки са супер яки!!! Каах и се засмях взимам ги и тях. | |
|
| |
Анджела Хартс Вампир
| Заглавие: Re: Магазини за дрехи "Terranova" Съб Дек 25, 2010 12:55 am | |
| - Ти си маниячка! - казах с ирония и сърказъм, а в гласа ми се четеше и нотка голяма скука. "Стегни се момиче" изкрещя някакъв глас, някъде из главата ми. - Хмм, хубави са. Виж моите. Тези гети, ръкавиците, шала, палтото... а и тези черни панталони. Ами тази тениска, на която пише "LOVE ME" е супер! Засмях се. - Даа, днес ще остана без пари, но затова са създадени кредитните карти. - смигнах й. | |
|
| |
Каролайн Форбс Ангел
| Заглавие: Re: Магазини за дрехи "Terranova" Съб Дек 25, 2010 12:59 am | |
| Да маниачка съм.След около минута едно момиче докара нови дрехи. О боже мой виж тези дрехи.Казах на Анджи с Вманиячен глас. Веднага профучах край тях и запознах да грабя като все едно виждам дреха за пръв път. Искам всички тези дрехи едната количка се напълни. Но Анджи и сама можеше да види. | |
|
| |
Анджела Хартс Вампир
| Заглавие: Re: Магазини за дрехи "Terranova" Съб Дек 25, 2010 1:06 am | |
| При "профучаването" на Каролайн си окорих очите. - Истина е.. - изтичах до мястото, където бяха "захвърлени" новите дрехи. - Тъпо, не, няма начин... кой забога може да хареса това? - гледах скептично към всяка дреха. Но за разлика от мен Каролайн се вихреше с всички сили. Даже цяла количка напълни. - Сигурна ли си, че ти трябват толкова дрехи? Ако не спреш може да нямаш място в гардероба. - засмях се. | |
|
| |
Каролайн Форбс Ангел
| Заглавие: Re: Магазини за дрехи "Terranova" Съб Дек 25, 2010 1:10 am | |
| Спокойно имам шест гардероба а засега само два са пълни. Хмм всъщност ще върна едната част с дрехи но от другата страна имашр рокли. Аз отново профичах и напълних отново но този път бях сигурна. Това вече е мания казах на Анджи. | |
|
| |
Анджела Хартс Вампир
| Заглавие: Re: Магазини за дрехи "Terranova" Съб Дек 25, 2010 1:24 am | |
| - Анджи е възхитена. - може да съм момиче, но никога не бях виждала някой да има такава мания от дрехите. - Шест гардероба? И само два пълни? Тц, тц... - изцъках.. днес не бях в настроение. Видях продавачката и я спрях. - Момичето с шапката и табелка, на която пише "Ма-ри-не-ла" елате замалко. - хей, мога да виждам надалеч! По-точно да чета. Продавачката дойде с ужасно тъп поглед. - Извинете да имате размер 38ми? Искам тези кецове. - усмихнах се. Момичето се затича, може би защото не искаше да се задържи дълго около мен. - Това момиче се бави прекалено дълго. - Казах на Каролайн докато тя все още зяпаше роклите. | |
|
| |
Каролайн Форбс Ангел
| Заглавие: Re: Магазини за дрехи "Terranova" Съб Дек 25, 2010 1:28 am | |
| Спокой.....Обоже тези дрехи са страхотни купувам веднага. Ето още една количка е пълна.О боже защо дойдох тук. НЕмога да спра да купувам казах на Анджелина. Анджеина моляте спри ме по някакъв начин. | |
|
| |
Анджела Хартс Вампир
| Заглавие: Re: Магазини за дрехи "Terranova" Съб Дек 25, 2010 1:34 am | |
| - Ъъъ, да веднага. - започнах да тичам насам-натам като в анимационен филм. Спрях се. - Окей, ако ти кажа, че нито една дреха от тези тук не е маркова или въобще е менте, ще спреш ли? - тъпо, да, но не мога да измисля друго за толкова кратко време, а тя продължаваше. - Или пък ако извикам Спри!... добра идея, но не. - разклатих глава. Викнах на продавачката. - Хей къде са ми кецовете? - Момичето дотърча. Метнах единия кец по нея и казах: - Другия път внимавай, човеко! - викнах. "АААААААААААААААААА!" спрях се с ръка на уста. - Добре всички ли видяха това, защото няма да го повторя отново! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Магазини за дрехи "Terranova" | |
| |
|
| |
| Магазини за дрехи "Terranova" | |
|