Автор | Съобщение |
---|
Изабела Салватор Ангел
Брой мнения : 99 Join date : 12.12.2010 Местожителство : Mystic Falls ^^
| Заглавие: Re: Пицарията Нед Дек 19, 2010 2:00 am | |
| След като каза онази "мъдра мисъл" се засмях. А после се зъпитхме към масата. Седнахме и сервитьорът дойде. Аз си поръчах "Неаполитана" и за пиене кола. | |
|
| |
Деймън Джонсън Ангел
Брой мнения : 74 Join date : 12.12.2010
| Заглавие: Re: Пицарията Нед Дек 19, 2010 11:58 am | |
| И за мен една Неаполитана" и една Кока Кола.Казах на сервитьора. След това се усмихнах на Изабала. Хей Изабела от къде произлиза името ти?Попитах я аз. А след няколко минути пиците ни дойдоха. | |
|
| |
Изабела Салватор Ангел
| Заглавие: Re: Пицарията Нед Дек 19, 2010 6:11 pm | |
| - Ами това име е италианско. - казах аз. - А твоето? Звучи малко като "Демон" - засмях се. След минути пиците ни дойдоха. Аз започнах да пия от колата си. | |
|
| |
Деймън Джонсън Ангел
| Заглавие: Re: Пицарията Нед Дек 19, 2010 6:15 pm | |
| Ами честно казано незнам от къде идва. Да понякой път звчи като Демон но какво да се прави. След това си хапнах от пицата и отпих от колата. Хммм хубава пица каззах и се засмях. | |
|
| |
Изабела Салватор Ангел
| Заглавие: Re: Пицарията Нед Дек 19, 2010 6:24 pm | |
| - Да,тя ми е любимата. - казах и аз се засмях. Започнах второто парче .. стигнах до половината и казах : - Наядох се! - засмях се. | |
|
| |
Деймън Джонсън Ангел
| Заглавие: Re: Пицарията Нед Дек 19, 2010 6:27 pm | |
| Хах вече и на мен.Хей кукло какво ще кажеш по късно да отидем някъде на среща? Усмихнах и се примамливо че да немоеж да устои на моята усмивка. Или можеби да не е среща а нещо по романтично казах си на ум. След това се засмях и изядох третото парче. | |
|
| |
Изабела Салватор Ангел
| Заглавие: Re: Пицарията Нед Дек 19, 2010 6:33 pm | |
| Уау!Той флиртуваше с мен,помислих си. - Да,добре.С удоволствие! - намигнах му перверзно. А след това се усмихнах дяволски. След това той нагъна третото парче. | |
|
| |
Деймън Джонсън Ангел
| Заглавие: Re: Пицарията Нед Дек 19, 2010 6:35 pm | |
| Уау Бебче ти се съгаси ще те направя луда и половина.КАзах аз и се засмях. Ще правим всичко каквото искаш.Намигнах и дяволито. Надигнах вежди и се усмихнах. | |
|
| |
Изабела Салватор Ангел
| Заглавие: Re: Пицарията Нед Дек 19, 2010 6:45 pm | |
| Засмях се след думите му. - Ти си един малък перверзник. - казах му аз тихо. След малко захапах долната си устна много секси. - Явно ти си доста добър в леглото? - попитах го и се засмях леко. | |
|
| |
Деймън Джонсън Ангел
| Заглавие: Re: Пицарията Нед Дек 19, 2010 6:47 pm | |
| Ами ще трябва да кажа да но ще видиш и ще стенеш от удоволствие. След това я хванах и я целунах с скорростта на светлината. Това ще ти се случи хиляда пъти по възбуждащо. Намигнах и аз. | |
|
| |
Изабела Салватор Ангел
| Заглавие: Re: Пицарията Нед Дек 19, 2010 6:52 pm | |
| Той ме целуна много страстно. Хареса ми. - Много си пъргав с езика. - захилих се и го погледнах.
| |
|
| |
Деймън Джонсън Ангел
| Заглавие: Re: Пицарията Нед Дек 19, 2010 6:55 pm | |
| Естествено все пак съм най-сексапилният мъж на света.Имам голямо самочувствия. Е хайде да тръгваме оставих парите на масата и аз и тя се телепортирахме на плажа. Ето вече можем да започваме. | |
|
| |
Изабела Салватор Ангел
| Заглавие: Re: Пицарията Нед Дек 19, 2010 6:59 pm | |
| Станах от масата. Оправих си "малката" рокличка. А Деймън плати сметката. И се телепортирахме на плажа. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Пицарията | |
| |
|
| |
| Пицарията | |
|